Aankoopkeuringen

Om met een goed gevoel tot aanschaf van uw klassieker te komen

Wij snappen het volledig dat u een second opinie wenst bij de aanschaf van een auto.

Een aankoopkeuring bij een klassieker is anders dan bij een auto met een recent bouwjaar. Dit komt vooral omdat er bij klassiekers vaak het één en ander ontbreekt: het onderhoud is niet terug te vinden door middel van kenteken of chassisnummer en in hoeverre is ze nog in goede staat? Dan is er bij iedereen individuele wensen, bij de één staat originaliteit hoog in het vaandel, bij iemand anders is technische deugdelijkheid een belangrijk aspect.

Doordat er cruciale informatie zou kunnen ontbreken, maken wij een proefrit en lopen wij graag de auto voor u na op onze brug. Hier kunnen wij onder andere de algehele toestand van de klassieker constateren, of de carrosserie in het verleden iets te lijden heeft gehad, hoe dit is hersteld en of zij is versleuteld.

Aan de hand van onze constateringen kunnen wij voor u beoordelen of er nog een prijsonderhandeling plaats zou moet vinden.

Vanaf 180 euro kunnen wij u een aankoopkeuring aanbieden. Wij hebben dan de volledige aandacht voor de (eventueel uw toekomstige) klassieker en zullen alles met u doornemen.

Ik wens een aankoopkeuring