Maatwerk

Voor alle zaken wat exclusief voor u bedoeld is

Afstellingen van de motor

“Het karakter van de motor creëren passend naar elke klant”. Elke coureur rijdt anders met zijn auto, net als dat elke auto voor ander doel gebruikt wordt. Waar de één graag wilt dat de motor lekker snort tijdens zijn tour door de Alpen, wilt de ander het uiterste uit de motor halen op hoge toeren. Ook bestaat er de gulden middenweg.
Om erachter te komen wat het beste bij u past, zullen wij een gesprek aangaan waarna een proefrit volgt om te zien hoe u er mee rijdt. Vervolgens zullen wij de juiste afstellingen aan de motor uitvoeren zodat u er, op uw manier, nog lang van kunt genieten.

Bediening niet naar wens?

Sommige pre-war auto’s zijn lastig te bedienen, door de positie van pedalen en positie van de stoel. Sommige mensen ervaren een handicap waardoor het bedienen zelf onmogelijk is.
Het aanpassen van dit soort zaken vergt wat tijd, maar het uit zich wel in gemak waardoor u nog meer plezier ervaart in het rijden met uw auto!

Meer vermogen?

Het zou natuurlijk kunnen voorkomen dat u niet tevreden bent over het vermogen wat uit uw klassieker komt.
Het is goed voor te stellen dat u van een 1300cc liever naar een 2 liter Twinspark gaat. Of wat denkt u van een 3 liter naar een 3.2 24v Busso? Ook het bouwen van racemotoren is onze specialiteit. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het preserveren van de originaliteit, maar alle opties zijn uiteraard wel bespreekbaar.

Wij kunnen een hele lijst aan maatwerk opsommen, uiteindelijk is dit iets wat u zelf wenst.
Aarzel niet om contact op te nemen over deze wensen, wij denken graag met u mee.

Neem contact op